Drama KoreaSedang Tayang

Drama Korea Somehow Family Subtitle Indonesia

Sung Dong-Il (Sung Dong-Il) lan Jin Hee-Kyung (Jin Hee-Kyung) dadi pasangan bojo. Dheweke ngatur omah asrama sing cedhak karo bandara lan umume para tamu kerja ing bandara.

Ha Neul (Kwon Eun-Bin) putrine sing rahasia bali menyang Korea sawise metu sekolah ing luar negeri tanpa takon karo wong tuwa. Kajaba iku, dheweke ora ngomong lan nggunakake sketsa buku sing rusak lan basa tandha kanggo komunikasi. Alesan kanggo bali lan awal nolak kanggo ngomong yaiku rong titik misterius sing bakal dicethakake ing drama.

Kim Kwang Gyu (Kim Kwang-Kyu) minangka tetanggan Sung Dong Il sing asale saka kuthane. Dheweke dadi wong sing tunggal sing jaga karo adhi. Oh Hyun Kyung minangka kanca paling apik ing Jin Hee Kyung wiwit sekolah menengah sing saiki lagi nduwe restoran ayam. Lan dheweke ana kemungkinan karo Kim Kwang Gyu.

Kim Ji-Suk (Seo Ji Suk) yaiku adhine Kim Kwang Gyu, Kim Ji Suk sing ngangkat putri dhewe sawise bojone tiwas. Dheweke asring narik perhatian minangka kapten maskapai Air For You sing paling nggantheng.

Lee Bon minangka pimpinan tim rencang sing berpengalaman sing kerja ing maskapai sing padha karo Kim Ji Suk. Sanajan dheweke nduwe rasa seneng marang Kim Ji Suk, dheweke ora ana sing rumangsa, Kim Min Kyo, Yeo One, lan Andreas minangka bagian saka Air Kanggo Sampeyan, ana petugas penerbangan anyar kanggo co-pilot.

Kabeh duwe urip lan masalah sing beda.

Somehow Family Sub Indo

  • Judul Asli: 어떻게 든 가족
  • Judul Lain: eotteohge deun gajog , eojjeoda gajok , Accidental Family , Famous Family
  • Genre: Comedy, Romance, Drama, Family
  • Drama: Somehow Family
  • Negara: Korea Selatan
  • Jumlah Episode: 30
  • Ditayangkan: Mar 29, 2020 – May 17, 2020
  • Jadwal Tayang: Sunday
  • Original Network: TV Chosun
  • Duration: 60 min.
  • Rating: 15+ – Teens 15 or older

Pemeran

  • Sung Dong Il sebagai Himself
  • Jin Hee Kyung sebagai Herself
  • Eunbin sebagai Sung Ha Neul
  • Kim Kwang Gyu sebagai Himself
  • Oh Hyun Kyung sebagai Herself
  • Seo Ji Suk sebagai Kim Ji Suk
  • Seo Yeon Woo sebagai Kim Yun Woo
  • Lee Seung Yong sebagai Himself
  • Lee Bon sebagai Herself
  • Kim Min Kyo sebagai Himself
  • Song Bo Eun sebagai Herself
  • Yeo One sebagai Himself
  • Andreas Varsakopoulos sebagai Himself
  • Lee Ye Rin sebagai Herself
  • Jessi sebagai “Tough Unni”

Download Drama Somehow Family

Episode 1

360p: Zippyshare | Google Drive | Zippyshare
540p: Zippyshare | Google Drive | Zippyshare
Sub Indo | Eng Sub

PERBAIKAN SUBTITLE untuk drama china 1minggu setelah tamat (request only).

Harap diingat mendownload film dan menonton online merupakan pelanggaran Hak Kekayaan Intelektual (HAKI). Pastikan telah berlangganan pada salah satu penyedia resmi {viki, viu, netflix, Iqiyi} sebelum mendownload. jika ada pengajuan copyright akan kami hapus konten terkait. terimakasih

DRAMA TERKAIT

2 Comments

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Back to top button